Persoonlijke, sociale en ecologische vitaliteit in de nieuwe economie

maandag 6 september 2021, 20:00 - 21:30


Volkert Engelsman is oprichter directeur Eosta, Nature & More

Na zijn bedrijfskunde studie in Groningen en een internationale loopbaan bij termijnhandelsonderneming Cargill USA richtte Engelsman in 1990 Eosta (www.eosta.com) op. De onderneming ontwikkelde zich tot Europa’s grootste importeur en distributeur van biologische en biologisch dynamische producten. Een specialiteit van Eosta is de ontwikkeling van duurzame landbouwprojecten in de Tropen en op het Zuidelijk Halfrond.

Alle Eosta producten zijn voorzien van een (QR) code die de consument via internet toegang geeft tot de producent en zijn duurzaamheidsprestaties. www.natureandmore.com 

 Eosta dochteronderneming Soil & More was de eerste die IPCC gecertificeerde klimaatrechten verkreeg op biologisch dynamische landbouwpraktijken (www.soilandmore.com).

In 2017 lanceerde Eosta de ‘true cost of food’ campagne waarin het idee gepromoot wordt dat voedselprijzen de correcte kosten moeten reflecteren, dus ook de verborgen kosten van gezondheid, milieu en samenleving.

Door
Volkert Engelsman

Kosten
€10

Aantal deelnemers
Maximaal 20 deelnemers 

Aanmelden
Bij Anna Robadey, info@schildertherapiehaarlem.nl

Betalen
Nadat u zich heeft opgegeven ontvangt u 1 week voor de start van de activiteit een betaalverzoek per e-mail.
Dit betaalverzoek bevat een link waarmee u online via iDEAL kunt betalen en ook instructies om het bedrag eventueel handmatig over te maken.


Online betalen via iDEAL
Wij maken gebruik van het betalingsplatform Mollie.Totaal: € -