Reflectief/creatief schrijven

woensdag 3 maart 2021, 10:30 - 12:15 en op 10, 17 en 24 maart 2021


Van dagboek tot memoires – mensen schrijven over wat ze beleven en reflecteren daarop. Meestal wordt dit in chronologische volgorde gedaan, maar er zijn ook andere invalshoeken om belevenissen op te tekenen.

Zo kan de opdracht een lijstje te maken van je favoriete geuren, je plotseling terugbrengen in de keuken van een geliefde tante, reflecteer je op de bezoeken aan haar en sluit je deze herinnering wellicht af met een creatieve opdracht.

De opdrachten die je stap voor stap begeleiden op een “herinneringspad” zijn zeer toegankelijk. Het gaat niet om mooi schrijven, correct schrijven, maar om SPONTAAN schrijven – laat de woorden maar uit je pen vloeien – met verrassende inzichten en onverwachte creativiteit als resultaat.

Door
Liesbeth van Beek

Liesbeth van Beek is docent Engels en kunstgeschiedenis geweest op het Rudolf Steiner College en verdiept zich al lange tijd in het reflectief/creatief schrijven.

Kosten
€40

Aantal deelnemers
Minimaal 4 en maximaal 6 deelnemers

Aanmelden
Bij Liesbeth van Beek, liz.vanbeek@hetnet.nl, 023 5322632

Betalen
Nadat u zich heeft opgegeven ontvangt u 1 week voor de start van de activiteit een betaalverzoek per e-mail.
Dit betaalverzoek bevat een link waarmee u online via iDEAL kunt betalen en ook instructies om het bedrag eventueel handmatig over te maken.


Online betalen via iDEAL
Wij maken gebruik van het betalingsplatform Mollie.Totaal: € -