Keerkring nieuws

  • Uw donatie in 2021 aan het Solidariteitsfonds Dankzij de jaarlijkse gift van onze donateurs kan het Solidariteitsfonds van de Keerkring tegemoet komen in kosten voor antroposofische gezondheidszorg, die niet door de verzekering vergoed worden. Om voor een vergoeding in aanmerking … Lees verder → The post appeared first on Keerkring.
  • Op zoek naar een passende zorgverzekering?  Op 12 november hebben alle zorgverzekeraars hun aanvullende pakketten met de daarbij behorende premies bekend gemaakt. Voor een hoop mensen het moment om te bekijken welke zorgverzekering in 2021 het best passend is. Er … Lees verder → The post Nieuws vanuit De Keerkring appeared first on Keerkring.
  • Artikel over de etherwereld van Edmond Schoorel. We leven in een tijd die veel van ons vraagt. Waar doe je goed aan? Wat vind je belangrijk? Wat wil je voorleven aan je kinderen? Kinderarts Edmond Schoorel denkt in deze periode … Lees verder → The post Nieuws vanuit De Keerkring appeared first on Keerkring.
  • Webinar van Casper Post Uiterweer: dinsdagavond 3 november om 19.30 uur In het teken van 100 jaar Antroposofische geneeskunst organiseert Antroposana een webinar samen met antroposofisch arts Casper Post Uiterweer. Wij gaan met hem in gesprek over deze bizarre Covid-19 … Lees verder → The post Webinar dinsdagavond 3 november appeared first on Keerkring.
  • Speciale uitgave 100 jaar antroposofische gezondheidszorg De special van Antroposana heel de mens is verschenen, in het kader van het 100 jarig bestaan van de antroposofische gezondheidszorg. Het is een prachtige uitgave geworden met een bloemlezing van eerder verschenen artikelen/interviews … Lees verder → The post Nieuws vanuit De Keerkring appeared first on Keerkring.