Therapeuticum nieuws

  • Van 1990 tot en met december 2020 ben ik verbonden geweest aan het Therapeuticum Haarlem als Eerstelijns Psychologe. Nu, na 30 jaren, is het tijd geworden om het stokje van… Het bericht Afscheid Henriette Dekkers verscheen eerst op Gezondheidscentrum Therapeuticum Haarlem.
  • Algemene Huisapotheek / huismiddeltjes die veel antroposofische artsen aanraden. Bij twijfel altijd een arts raadplegen! De middelen met ® zijn alleen op recept te verkrijgen, andere middelen zijn vrij verkrijgbaar…. Het bericht Huisapotheekadvies NVAA verscheen eerst op Gezondheidscentrum Therapeuticum Haarlem.
  • Het Therapeuticum Haarlem is een gezondheidscentrum op loopafstand van het station,waarin huisartsen en therapeuten samenwerken. De reguliere, natuurwetenschappelijke geneeskunde vormt de basis, die wordt verruimd met de levensbeschouwelijke en spirituele… Het bericht Vacature POH-GGZ verscheen eerst op Gezondheidscentrum Therapeuticum Haarlem.
  • Vrijdag 24 september starten we voor de 17de keer de basiscursus “Balanceren is een kunst”. De cursus biedt in 8 wekelijkse bijeenkomsten handvatten om meer balans in uw eigen leven… Het bericht Balans cursus verscheen eerst op Gezondheidscentrum Therapeuticum Haarlem.
  • Nu de zomer(vakantie) voor de deur staat is het goed om wat medicatie in huis te hebben, voor de typische zomerkwalen. Urticazalf of -gel. Urticazalf, voorheen combudoron, kan goed gebruikt… Het bericht Middelen om deze zomer mee te nemen verscheen eerst op Gezondheidscentrum Therapeuticum Haarlem.