Therapeuticum nieuws

  • Het jaarverslag 2019 van Therapeuticum Haarlem is gepubliceerd en voor eenieder inzichtelijk. Bent u geïnteresseerd in onze visie, informatie over de diverse huisartsen, therapeuten, therapieën en cijfers? U kunt hier… Het bericht Jaarverslag verscheen eerst op Gezondheidscentrum Therapeuticum Haarlem.
  • Voor het eerst is bewezen wat de negatieve invloed van schermmedia op het vermogen van een kind is, om mentale beelden te vormen. Professoren van schoolonderwijs aan de Universiteit van… Het bericht De negatieve invloed van schermmedia op kinderen verscheen eerst op Gezondheidscentrum Therapeuticum Haarlem.
  • Hoewel we nog steeds te horen krijgen dat het coronavirus een gevaarlijk virus is, zijn de feiten inmiddels heel anders dan toen we in maart voor het eerst echt geconfronteerd… Het bericht Het coronavirus, wat weten we nu? verscheen eerst op Gezondheidscentrum Therapeuticum Haarlem.
  • Een dagelijkse wandeling voor je gezondheid, daar kan geen pil tegenop! Het bericht Wandelen maakt gezond verscheen eerst op Gezondheidscentrum Therapeuticum Haarlem.
  • Kennismaken met euritmie en twee nieuwe cursussen "Versterk je weerstand". Het bericht Euritmietherapie verscheen eerst op Gezondheidscentrum Therapeuticum Haarlem.