Therapeuticum nieuws

  • Professionele zangers, musici e.a. verzorgen een mooie avond ten behoeve van een tochtsluis in het Van Dam Huis, aanmelden op keerkring@antroposana.nl, meer info zie flyer op de website De Keerkring Het bericht Benefietavond voor tochtsluis op vrijdag 18 oktober verscheen eerst op Gezondheidscentrum Therapeuticum Haarlem.
  • Vanaf september 2019 is de praktijk van Mattijs Christiaanse op alle doordeweekse dagen geopend. Door deze verruimde openingstijden is er weer plaats voor nieuwe patiënten, welke dan ook van harte… Het bericht Verruimde openingstijden Huisartsenpraktijk Christiaanse verscheen eerst op Gezondheidscentrum Therapeuticum Haarlem.
  • Bureau Ouder- & Kindzorg organiseert vanaf september 2019 het Mamacafé: een ontspannen ontmoeting voor moeders met jonge kinderen. Elke eerste vrijdag van de maand bij Vrij Waterland. U kunt de… Het bericht Start Mamacafé 6 september 2019 verscheen eerst op Gezondheidscentrum Therapeuticum Haarlem.
  • Een nieuw jaar, een nieuwe activiteit: Elke vrijdagochtend neemt Silvia Pedrotti je op kunstzinnige wijze mee door de seizoenen. Het is een doorlopende activiteit en je hoeft je niet in… Het bericht Kunstzinnig door de seizoenen verscheen eerst op Gezondheidscentrum Therapeuticum Haarlem.
  • Vanaf 1 augustus is huisartsenpraktijk Peters open voor nieuwe patiënten woonachtig in de gemeente Haarlem. U bent van harte welkom.   Het bericht Huisartsenpraktijk Peters is open voor nieuwe patiënten verscheen eerst op Gezondheidscentrum Therapeuticum Haarlem.