Therapeuticum nieuws

  • Met extra veiligheidsmaatregelen kunnen we weer starten met deze leuke manier om je longfunctie verbeteren, ook in coronatijd. 10x op woensdag, start 19 augustus. Het bericht Cursus “Meer lucht door mondharmonicatherapie” start weer! verscheen eerst op Gezondheidscentrum Therapeuticum Haarlem.
  • Alle patiënten die ziek zijn geworden van het coronavirus en die daarvan nog ernstige gezondheidsklachten ondervinden, krijgen op advies van het Zorginstituut per 18 juli 2020 recht op volledig vergoede herstelzorg uit het basispakket van de zorgverzekering. Het bericht Vergoeding herstelzorg na corona-infectie verscheen eerst op Gezondheidscentrum Therapeuticum Haarlem.
  • Jeannette Witte is sinds 1 juni werkzaam als verpleegkundige / praktijkondersteuner Somatiek (POH-S) op het Therapeuticum. Het bericht Even voorstellen: Jeannette Witte, POH-S verscheen eerst op Gezondheidscentrum Therapeuticum Haarlem.
  • Er wordt veel gedaan om het coronavirus te beperken, maar de maatregelen op zich hebben ook enorme nadelen. Christof Zwart, antroposofisch huisarts van het Gezondheidscentrum Therapeuticum Haarlem, bepleit een duurzamer oplossing: De vele miljarden die nu beschikbaar komen, kunnen beter ingezet worden voor een gezonde leefstijl, met maatregelen waar men zélf mee aan de slag […]
  • Benieuwd wat euritmie kan betekenen? Kom dan naar een van de volgende vrijblijvende kennismakingssessies: Vrijdag 21 augustus: 9.00 –  9.45  uur Dinsdag 25 augustus: 17.15 – 18.00 uur Woensdag 9 september:… Het bericht Kennismaken met de euritmie verscheen eerst op Gezondheidscentrum Therapeuticum Haarlem.